Onze oproep

Den Haag vraagt om fundamentele verandering. Daarom bundelen we onze krachten en brengen we onze oproep, jouw stem van de straat naar de raad. We hebben de visie, kwaliteiten en energie om Den Haag het nodige alternatief te bieden. Een boost aan Haags DNA met islamitische inspiratie, omdat we geloven in Den Haag! 

In dienst van de burger

Den Haag en de wereld zijn continu in beweging en ontwikkeling. We gaan erop vooruit in levensverwachting en rijkdom, maar ondertussen neemt de kloof tussen stad en natuur, en tussen rijk en arm toe. En terwijl de wereld steeds ‘kleiner’ wordt, voelen we ons vaker eenzaam en van elkaar vervreemd. Dit moet anders. NIDA stelt de huidige ‘norm’ in Den Haag ter discussie en biedt een alternatief dat meer recht doet aan de Haagse realiteit en toekomst. Den Haag vraagt om een politiek in dienst van, en in samenwerking met, haar burgers en niet andersom!

De beweging groeit

Ook in Den Haag klinkt de oproep van NIDA steeds luider. Een oproep voor een ethisch gedreven politiek, vanuit idealen. Voor verbinding van hemel en aarde, stad en natuur, arm en rijk, talent en toekomst en ik, jij, zij, tot wij!