Help ons!

NIDA is een emancipatiebeweging. Een mix van Haags DNA en een islamitische inspiratie. Opgezet en voortgekomen uit de zonen en dochters, van de talrijke gemeenschappen, uit ons prachtige Den Haag. Een nieuwe generatie van Haagse stadsgenoten met een frisse kijk op de stad, die in al haar diversiteit in NIDA als eenheid samen is gekomen en gaan voor fundamentele verandering.

In onze strijd zijn jouw talenten, kwaliteiten en energie onmisbaar.  Ben jij kritisch waar nodig, constructief waar mogelijk, kies jij voor collectieve vooruitgang en niet enkel voor persoonlijk succes? Wordt dan vrijwilliger!

Je kunt je op 1001 verschillende manieren voor de emancipatiestrijd van NIDA inzetten! Als netwerker, ICT-er, grafisch ontwerper, in de organisatie van bijeenkomsten, inhoudelijk meedenken op bepaalde thema’s, fundraising en sponsoring, flyeren en campagne voeren, en/of heb je misschien zelf politieke ervaring en ambities? Het kan allemaal!

Wil jij graag ook ons NIDA boodschap helpen uitdragen en NIDA helpen groeien? Meld je dan aan als vrijwilliger en stuur een mail naar: info@nidadenhaag.nl